Video TEK-regeling: tegemoetkoming energiekosten tot maximaal € 160.000

Publicatiedatum: 17 april 2023

Bedragen uw energiekosten minimaal 7% van de totale omzet, dan kunt u met terugwerkende kracht de Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb (TEK) aanvragen. Binnen deze regeling worden hoge kosten voor gas en elektra 50% gesubsidieerd vanaf een drempelprijs.

Video met korte toelichting

Met behulp van deze tegemoetkoming krijgt u als energie-intensieve mkb-er meer adem om uw bedrijfsmodel toekomstbestendig te houden. In deze video geeft Anneke van Uden, projectaccountmanager bij DLV Advies, een korte toelichting op deze regeling.

Openstelling

De TEK-regeling is inmiddels geopend en aanvragen kan met terugwerkende kracht voor de periode van 1 november 2022 tot en met 31 december 2023. De maximale vergoeding is € 160.000.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de TEK-regeling of wilt u weten of u in aanmerking komt voor de TEK-regeling en hoe hoog de vergoeding in dat geval wordt? Laat dan hieronder uw gegevens achter of neem contact op met Anneke van Uden.  

Koelen met zonkracht

Door de mechanische koeling aan te zetten als de zonnepanelen energie opwekken, kunnen de bewaarkosten flink omlaag. Telers die de mechanische koeling...

Lees verder

Monomestvergisting met groen gas: lucratief of een brug te ver

Agrarische ondernemers staan voor de uitdaging om hun CO₂-uitstoot te verminderen en tegelijkertijd hun bedrijfsvoering te optimaliseren. Het project ‘Klimaat...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar