Studiegroepen

DLV Advies heeft in de loop der jaren al meer dan 200 studiegroepen begeleid. De basis van een DLV Advies studiegroep is heel simpel: een groep agrarische ondernemers gaat met elkaar in gesprek over ondernemen. Het doel? Delen van ervaringen en oplossingen krijgen voor vraagstukken die spelen op het bedrijf.

Groepsindeling op maat

Ondernemers sparren graag met andere ondernemers waar dezelfde vraagstukken spelen. Dit zijn steeds vaker ondernemers die niet uit dezelfde plaats of regio komen. Bij de samenstelling van nieuwe studiegroepen kijkt DLV Advies welke ondernemers bij elkaar passen. Zijn er ondernemers met eenzelfde achtergrond of eenzelfde probleem, dan worden die bij elkaar gebracht in één groep. Denk aan een ‘robotgroep’ voor de robotmelkers, ondernemers die allen recentelijk sterk gegroeid zijn of ondernemers met meer dan 200 koeien. Door de grote diversiteit aan studiegroepen is er altijd een groep die bij de wensen van de ondernemer aansluit.

DLV Advies zorgt voor een op maat programma voor elke studiegroep. De adviseur van DLV Advies regelt de bijeenkomsten, sprekers en agenda. Wanneer eenzelfde wens leeft in meerdere groepen wordt er desgewenst een gezamenlijke middag georganiseerd.  

Onderwerpen

Zaken die in de studiegroepen aan de orde komen zijn onder andere:

Wilt u zich aanmelden voor een studiegroep of wenst u meer informatie? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct naar

aanmeldformulier studiegroep