Erik Mosterman

KANTOOR
DLV Advies
Lavendelheide 13
9202 PD Drachten
info@dlvadvies.nl
0512 74 83 40

Wie is Erik?

Ik ben een gedreven en praktisch persoon. Ik houd van een uitdaging en wil iedereen graag helpen en van dienst zijn. In de mest en mineralen wet- en regelgeving zijn veel uitdagingen. Maar elke uitdaging bied ook een kans en deze kans bied uitkomsten voor de veehouders. De komende jaren gaat er in ieder geval veel veranderen in de mestwetgeving. Dit wordt een zeer interessante en leerzame tijd voor adviseurs en veehouders.

Eind 2023 ben ik afgestudeerd aan de Hoge Landbouwschool Van Hall Larenstein. Hier heb ik de opleiding Dier- en Veehouderij afgerond. Daarvoor heb ik de middelbare landbouwschool in Emmeloord afgerond. Ik heb veel geleerd van het praktische gedeelte van een veehouderijbedrijf. Het theoretische gedeelte heb ik verder ontwikkeld op de hoge landbouwschool.

Binnen DLV Advies ga ik de afdeling Mest & Mineralen ondersteunen en dit doe ik voornamelijk vanuit ons kantoor in Drachten. 

Thuis heb ik samen met mijn ouders een melkveebedrijf met een gedeelte akkerbouw erbij. De boerderij is gelegen in het kleine plaatsje Basse, in de kop van Overijssel. Ik ben hier ook veel werkzaam en bij betrokken. Voor de rest sta ik zondag vaak op het voetbalveld en geniet ik in het weekend van feesten en activiteiten.