Harrie Versluis

KANTOOR
DLV Advies
Lavendelheide 13
9202 PD Drachten
info@dlvadvies.nl
0512 74 83 40

Wie is Harrie?

Ik ben elke dag bezig om het beste uit het plan van de teler of uit de mensen op de bouw te kunnen halen. Het continu scherp zijn houd mij gaande.

In 1990 ben ik begonnen als adviseur in de teelt in de Noordoostpolder. Nu begeleid ik de bouw van nieuwe bewaarplaatsen en complexe projecten, zowel in ontwerp van het gebouw en de installaties als tijdens de bouw van het geheel. Het hele bouwproces, de complexiteit in samenhang met de verschillende mensen, is een boeiend proces. Bouwprojecten begeleiden is een geweldige uitdaging. Ik ben elke dag weer bezig om het beste uit het plan van de teler, of het beste uit de mensen op de bouw te kunnen halen. Het continu scherp zijn houd mij gaande. En als het dan lukt zoals je voor ogen had, geeft dat zeer veel voldoening. 
Als technische analist ben ik altijd op zoek naar de ”waarom”-vraag. “We doen het altijd zo” past daar niet bij. Tenslotte gebruik ik al het geleerde ook bij het vakgebied “schade expertise”. Juist in dat vakgebied komen kennis, ervaring en analyses bij elkaar. 

Binnen DLV Advies ben ik daarnaast ook product manager bouw en trotse mede-eigenaar van een mooi bedrijf. Daarnaast ben je dan met beleid en nieuwe ontwikkelingen bezig. Bij mij versterkt dit het gevoel naar de klanten. Als ondernemer lopen onze klanten tenslotte tegen dezelfde vraagstukken aan als dat ik als ondernemer tegenaan loop. 

Last but not least. Privé ben ik getrouwd en heb drie kinderen. Daarnaast ben ik actief in een aantal besturen. Ik ben o.a. bestuurslid van een zorgboerderij. Men zorgt hier voor de dagopvang van kinderen. Daarnaast wonen er op die boerderij enkele mensen die niet zelfstandig kunnen wonen. 
 

In het nieuws

Meer nieuws