Wie is René?

Een klant die met een tevreden gevoel met ons tekenwerk vooruit kan. Dat is wat ik samen met onze bouwkundige projectleiders en constructeurs probeer te bereiken. Met ruim 20 jaar ervaring bij DLV Advies als bouwkundig tekenaar heb ik verschillende sectoren op agrarisch gebied leren kennen. Van aardappelbewaarplaatsen tot kassen en van bollenschuren tot rundveestallen. Het doet me goed wanneer je na de oplevering van een bouw eens rondloopt in een gebouw wat jij hebt uitgewerkt. Kijken of de aannemer alles in de praktijk heeft gebracht wat jij “achter de tekentafel” bedacht hebt.  
Door blijvende veranderingen in de wet- en regelgeving en vernieuwende producten op de markt blijft het werk als tekenaar boeiend: je leert elke dag weer bij !!

Om na het werk achter de computer eens even lekker los te komen, ga ik graag een stuk mountainbiken of mezelf flink in het zweet werken tijdens een potje badminton. Ook kan ik me helemaal uitleven achter mijn drumstel en ga ik graag flinke wandelingen maken met m’n gezin.