Tim Lommen

KANTOOR
DLV Advies
Oostwijk 5
Postbus 511
5400 AM Uden
info@dlvadvies.nl
0413 33 68 00

Wie is Tim?

Het vormgeven van plannen vanaf de keukentafel tot aan de oplevering. Daarbij het zoveel mogelijk ontzorgen van de opdrachtgever in het gehele bouwtraject. Daar ligt mijn passie en dat geeft mij energie voor het vak als bouwkundig projectleider. 

De laatste jaren heb ik mij steeds meer gespecialiseerd binnen de sector paardenhouderij. Dit heeft geresulteerd in een aantal mooie projecten die ik vanaf ontwerpschetsen tot oplevering heb mogen begeleiden. Behalve uit de sector paardenhouderij, haal ik ook volop voldoening uit de overige sectoren. Of het nu gaat om een nieuwe ligboxenstal, varkenshouderij of een nieuwbouwwoning, geen enkel bouwplan is voor mij hetzelfde.

Een vergunning traject doorlopen of de begeleiding van de bouw in de uitvoerende fase, voor mij staat het behalen van het juiste resultaat voor de opdrachtgever altijd voorop. Het belangrijkste om dit resultaat te behalen is luisteren naar de specifieke wensen en dat begint al aan de keukentafel.

Naast het werk ben ik woonachtig in Cuijk met mijn vrouw en onze twee kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten te vinden. Ik onderhoud graag de tuin, sta op de sportvelden of mountainbike in de bossen op zondagochtend.