DLV Advies verhuist naar Drachten

Publicatiedatum: 27 november 2018

Na 10 jaar een pand in Heerenveen te hebben betrokken verhuist DLV Advies. Op 10 december 2018 verlaten we Heerenveen definitief en betrekken we een locatie op het Kantorenpark in Drachten.

De verhuizing is dus bijna een feit. Herrold Lammertink, directeur van DLV Advies, vertelt: “We gaan een pand betrekken waar voorheen een advocatenkantoor gehuisvest was. Er is ruimte voor zeker 25 werkplekken. De keuze voor dit pand in Drachten was logisch, omdat het een centrale ligging heeft in het midden van onze regio Noord, direct aan de kruising van de A7-N31. Overeenkomstig met onze kantoren in Uden, Vianen en Deventer, straalt ook deze nieuwe locatie in Drachten warmte uit, waar medewerkers zich thuis zullen voelen.” 
Op dit moment wordt er nog flink geklust, er komt nieuw laminaat op de vloeren, de muren worden opnieuw geschilderd en nieuwe werkplekken zijn besteld.

Ruime werkplekken en uitwijkmogelijkheid

Het nieuwe pand in Drachten is groter dan het voormalige pand in Heerenveen en heeft voldoende werkplekken op de eerste verdieping voor onze adviseurs. Bijzonder is dat de kantine op de bovenste verdieping gelokaliseerd is, apart van alle werkplekken. “Daarmee hebben we een mooie ruimte bovenin het gebouw voor zowel onze medewerkers als voor groepsbijeenkomsten met onze klanten. Daarnaast zijn er ook meer vergaderplekken. En mochten we alsnog meer ruimte nodig hebben, dan kunnen we altijd uitwijken naar het om de hoek gelegen Van der Valk hotel.”

Behoeften medewerkers

Verder sluiten de faciliteiten van het nieuwe kantoor aan bij de behoefte van de medewerkers om makkelijker elkaar op te kunnen zoeken. “Er zijn meer werkplekken per ruimte dan in ons oude kantoor in Heerenveen. Het nieuwe pand geeft een meer “open” gevoel en is meer van deze tijd. We zijn dan ook blij dat we deze ruimte gevonden hebben om meer aan te kunnen sluiten bij de behoefte van onze medewerkers.”

Groei aan activiteiten

Doordat het team in het Noorden een sterke groei doormaakt, is de extra kantoorruimte meer dan welkom. De groei aan diensten in de regio blijft toenemen en zo kunnen we ook in de toekomst blijven voldoen aan de wensen van de klant. In de regio Friesland blijft DLV Advies in de volle breedte van haar advieswerk opereren, zowel op het gebied van financieel management, mest, bouw, energie, makelaardij en schade-expertise.

Benieuwd naar ons nieuwe kantoor?

Natuurlijk staat het u vrij om een keer een kijkje te komen nemen. We stellen het wel op prijs als u van tevoren even belt naar tel. nr 0413- 33 68 00.

Ons bezoekadres is:

Lavendelheide 13
9202 PD Drachten

Ons postadres is:

Postbus 686
9200 AR Drachten

Paul Bens stopt als directeur DLV Advies: ‘Zo’n groot concept had ik niet verwacht’

Per 1 juli treedt Paul Bens terug als directeur bij DLV Advies. Hij is al negentien jaar één van de eigenaren en voor de varkenshouderij...

Lees verder

Sterkste Erf verkiezing 2024

Vorig jaar is de familie Ten Kate uitgeroepen tot winnaar van de Sterkste Erf verkiezing. Zij runnen in het Drentse Veeningen een gemengd bedrijf met melkkoeien,...

Lees verder

Meer nieuws

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden