Mestboekhouding varkens € 275

Publicatiedatum: 16 december 2015

Met de nieuwe digitale service van DLV Advies voldoet u voor 275 euro aan de wettelijke verplichtingen van de mestboekhouding.

Het mestbeleid wordt steeds complexer. En fouten kun je je niet meer permitteren. Laat het daarom de specialisten van DLV Advies regelen. Zij zorgen voor een foutloze administratie en praktische adviezen.

 

Snel, simpel en efficiënt

Voor slechts 275 euro zorgen de specialisten van DLV Advies voor het:

  • Opstellen balans
  • Berekenen eindvoorraad
  • Berekenen hoeveelheid VVO’s 
  • Controleren aantal varkensrechten
  • Controle mestverwerkingsplicht

Het enige wat u hier voor hoeft te doen is een digitale vragenlijst in te vullen en deze te mailen. Een specialist mest zal vervolgens alles in concept klaarmaken en naar u opsturen. De uitkomsten worden telefonisch met u besproken en bij uw akkoord wordt alles ingediend. U ontvangt een rapport van de berekening mestbalans, benodigde hoeveelheid verwerking en rechten en eindvoorraad. De ervaring en vakkennis van de specialisten in combinatie met het digitaal verwerken van de gegevens zorgt voor een snelle, simpele en efficiënte mestboekhouding. 


Uiteraard kunt u ook een afspraak met een van onze adviseurs inplannen. Een van onze adviseurs komt dan bij u langs. 

Als u meer informatie wilt of u wilt gebruik maken van dit aanbod, laat dan hier uw gegevens achter. U kunt ook contact opnemen met Kees van Ham.

Groen licht voor verhogen subsidie behoud grasland

Op 15 juli opent de subsidie behoud grasland voor landbouwbedrijven die gebruikmaken van derogatie. De eerste kamer heeft ingestemd met een verhoging van...

Lees verder

Nieuwe stap gezet voor de toepassing van RENURE, invoering per 2025 nog mogelijk

In een recente brief aan de Tweede Kamer heeft de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit belangrijke updates gedeeld over de voortgang van het...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden