Webinar Sensortechnologie voor betere bedrijfsvoering varkenshouderij

Publicatiedatum: 14 januari 2022

Connecting Agri&Food, dochteronderneming van DLV Advies, organiseert op donderdag 20 januari 2022 van 13.30 – 14.30 uur een webinar over de ervaringen en mogelijkheden van Slimme Stal. Dit webinar geeft u inzicht in het gebruik van sensortechnologie en data uit de keten in relatie tot diergezondheid, economie en het klimaat in de stal.

Duurzaamheid, diergezondheid, transparantie en rendement staan centraal binnen de huidige varkenshouderij. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van sensortechnologie kunnen deze aspecten versneld op een hoger plan gebracht worden.

Webinar

Connecting Agri & Food heeft de afgelopen jaren veel tijd geïnvesteerd in de praktische toepassingen van klimaatsensoren en visiontechnologie in de varkenshouderij. Deze toepassingen zijn samengebracht binnen Slimme Stal.

Op donderdag 20 januari 2022 organiseren zij van 13.30 – 14.30 uur een webinar over de ervaringen en mogelijkheden van Slimme Stal. Dit webinar geeft u inzicht in het gebruik van sensortechnologie en data uit de keten in relatie tot diergezondheid, economie en het klimaat in de stal.

Specialist innovatieve stallen en data-analyse Angela van der Sanden, Projectleider veehouderij en gezondheid Monique van der Gaag en Productmanager Slimme Stal Harm van der Zanden zullen u vertellen over:

  • Het ontstaan en de werking van Slimme Stal

  • Relatie stalklimaat en gezondheid van varkens

  • De mogelijkheden van visiontechnologie

  • De succesfactoren voor het toepassen van sensortechnologie

  • Data analyse van klimaat-, slacht- en economische data

Aan het einde van de webinar is er ruimte voor vragen. Mocht er niet voldoende tijd beschikbaar zijn, dan nemen we na afloop van de webinar contact met u op. Iedereen die zich registreert krijgt na afloop de mogelijkheid de webinar terug te zien.

Aanmelden

U kunt zich gratis aanmelden voor de webinar Sensortechnologie voor betere bedrijfsvoering varkenshouderij. De webinar is met name geschikt voor ketenpartners met de focus op de varkenshouderij. Na aanmelding ontvangt u een link waarmee u kunt deelnemen.

Registreer u nu door op onderstaande button te klikken.

Aanmelden webinar

Project 'Verduurzamen varkenshouderij door samen leren over stalklimaat' succesvol afgerond

Het project ‘Verduurzamen varkenshouderij door samen leren over stalklimaat’ is met succes afgerond. Het project heeft een jaar lang stalklimaat...

Lees verder

Wie heeft het Sterkste Erf? Genomineerden voor de verkiezing 2024 zijn bekend

De genomineerden voor de Sterkste Erf Verkiezing 2024 zijn bekendgemaakt. Deze verkiezing richt zich op boeren en boerinnen die niet alleen uitblinken...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden