Webinar Vestigingssteun bij bedrijfsovername 22 april 20.00 uur

Publicatiedatum: 11 april 2024

Heb je onlangs of ben je van plan een agrarisch bedrijf gedeeltelijk of geheel over te nemen? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de vestigingssteun voor jonge landbouwers t.w.v. € 80.000. De eerste openstelling vindt plaats van 3 juni tot en met 2 augustus 2024. Wil je hier meer informatie over en weten of je in aanmerking komt voor deze eenmalige uitkering, geef je dan op voor het gratis webinar op 22 april a.s. van 20.00 tot 21.00 uur.

Tijdens dit webinar zullen Niek Groot Wassink en Marrytha Reijne, adviseurs Financieel Management, dieper ingaan op alle aspecten van de vestigingssteun en alle vragen beantwoorden.

De volgende onderwerpen komen aan bod

  1. Wat houdt de vestigingssteun in en hoe kan het jou helpen bij het overnemen van een landbouwbedrijf?

  2. Wat zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de subsidie en hoe dien je een aanvraag in?

  3. Wat betekent het wanneer je een bedrijf voor 1/3e overneemt of minder?

  4. Welke documenten zijn vereist en welke stappen moet je nemen om een bedrijfsplan op te stellen?

  5. Aan welke voorwaarden moet een bedrijfsplan voldoen en welke economische en ecologische aspecten moeten hierin naar voren komen?

Deelnemen?

Het webinar biedt een uitgelezen kans om meer inzicht te krijgen in deze subsidieregeling en om al je vragen rechtstreeks aan onze experts voor te leggen. Het webinar vindt plaats op 22 april a.s. van 20.00 tot 21.00 uur. Tijdens het webinar is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Opgeven kan via onderstaande knop. Deelname is gratis. 

Aanmelden

 

Geen ranking noodzakelijk bij LBV regeling

Vorige maand kondigde RVO al aan dat het budget voor de Landelijke Beëindigingsregeling veehouderijlocaties (Lbv) en Lbv-plus is verhoogd met bijna...

Lees verder

GLB bedrijfsplanvoucher t.w.v. € 7.500 opent op 5 juni

Wilt u omschakelen naar duurzame landbouw? Of staat bedrijfsovername op de planning en heeft u een bedrijfsplan nodig? Vanaf 5 juni opent de subsidie...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar