Jos Commissaris

KANTOOR
DLV Advies
Lage Biezenweg 5a
4131 LV Vianen
info@dlvadvies.nl
0348 49 52 52

Wie is Jos?

Ik vind het ontzettend mooi om betrokken te zijn vanaf de eerste potloodschetsen tot het moment van in gebruik name van bijvoorbeeld een bewaarloods.

Opgegroeid in Rucphen met de agrarische sector en daarom Landbouwtechniek in Wageningen gaan studeren. Nu al ruim 20 jaar werkzaam als adviseur. Inmiddels woon ik in Roosendaal met mijn vrouw en twee kinderen. Ik ben in mijn werk altijd bezig geweest met bedrijfsontwikkeling van agrarische bedrijven middels uitbreiding en nieuwbouw. In mijn werk ga ik er voor om  voor onze klanten het maximale resultaat eruit te halen en te helpen bij het realiseren van hun dromen. Dat doe ik binnen de sector open teelten als projectleider bouw. Ik vind het ontzettend mooi om betrokken te zijn vanaf het moment dat er met potlood de eerste schetsen worden gemaakt, tot het moment van in gebruik name van bijvoorbeeld een bewaarloods. Dit resultaat komt tot stand door een fijne samenwerking met al mijn collega’s binnen DLV Advies, waar veel kennis en kunde aanwezig is.

Naast mijn werk voor DLV Advies, ben ik lid van volleybalvereniging Symmachia en pak ik graag de racefiets of mountainbike voor een ritje op de weg of in het bos. De vakanties met het gezin zijn ook actief, in combinatie met relaxmomenten om dan eindelijk weer eens wat boeken te kunnen lezen.