Mark de Jong

KANTOOR
DLV Advies
Lavendelheide 13
9202 PD Drachten
info@dlvadvies.nl
0512 74 83 40

Wie is Mark?

Al meer dan 20 jaar is het adviseren en begeleiden van melkveehouders voor mij een geweldige uitdaging. Bouwen in de agrarische sector is een complexe zaak. Op het juiste moment beslissingen nemen, zowel financieel maar ook in wet- en regelgeving, is van het grootste belang. Vooral het vertrouwen van een klant krijgen om samen het beste te ontwikkelen, maakt mij enthousiast.

Met meerdere specialisten binnen DLV Advies werken aan een totaalplaatje en daarna met verschillende partijen een bouw realiseren, is mijn ding. Nooit hetzelfde. Zowel ideeën, systemen, wetten en omstandigheden veranderen voortdurend. 
Zaken die ik voortdurend probeer toe te passen zijn: hou het simpel, kan het praktischer, zorg voor de koe, levert het arbeidsgemak op en besteed tijd aan details. Ik daag leveranciers, aannemers en mijzelf uit het beste te realiseren voor de klant. 

Naast mijn werk zijn lekker en puur eten en sporten mijn grootste hobby’s. Het letterlijk en figuurlijk goed in je vel zitten komt mij elke dag van pas en ik schroom ook niet dit tijdens mijn werk uit te dragen. Verder ben ik trots op en gelukkig met mijn vrouw en twee dochters die me telkens weer positief verbazen.