DLV Advies op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen 2022 te Gorinchem

Publicatiedatum: 16 november 2022

Van dinsdag 29 november t/m donderdag 1 december staan we dagelijks van 13.00 tot 22.00 uur op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen te Gorinchem. Als onafhankelijk adviesbedrijf voor ondernemers, bedrijven en instanties die actief zijn in de agrarische sector, hebben we op deze beurs onze eigen stand (G118).

Hier geven we toelichting op monomestvergisting, bedrijfsovernames en het nieuwe GLB. Maar natuurlijk kunnen we op veel meer gebieden ondersteuning bieden, onze specialisten adviseren op de terreinen bouw, financieel management, mest, energie, makelaardij, schade-expertise, innovatie en het verbinden van ketenpartijen. We geven onze bezoekers daar graag uitleg over.

RMV Gorinchem

RMV Gorinchem is hét regionale netwerkevent voor brancheprofessionals uit de rund- en melkveehouderij. Met een ruim aanbod aan exposanten is RMV Gorinchem de beurs waar je in korte tijd, gemakkelijk en dichtbij, iedereen uit de branche ontmoet. Zo vind je onder andere bedrijven in foerage, stalinrichting, farmacie en diergezondheid, mechanisatie, melktechniek, duurzaamheid, brancheorganisaties, advisering en meer. Naast de exposanten vind je een programma met inspiratie en kennis met de focus op de behoeftes binnen jouw bedrijf met o.a. onderwerpen als gras en ruwvoer en digital farming.

Aanwezige medewerkers van DLV Advies

Wilt u weten welke medewerkers van DLV Advies aanwezig zijn?

We zetten ze hier even voor u op een rijtje:

Dinsdag 29-11

Stef van Bergen
(Adviseur Mest & Mineralen)

Leonie de Jongh (Teammanager)

Anneke van Uden (Projectleider Energie)

Woensdag 30-11

Johan den Hollander (Projectleider Bouw)

 

Lisanne Wouters
(Adviseur Financieel management)

Edith van Oostrom (Projectleider)

Donderdag 1-12

Christiaan de Ruijter (Projectleider Bouw)

Femke Klomp
(Adviseur ROM)

Joan van den Heuvel (Projectleider Energie)

 

Interesse om te komen?

Gratis registreren voor de RMV Gorinchem kan hier.

 

 

Project 'Verduurzamen varkenshouderij door samen leren over stalklimaat' succesvol afgerond

Het project ‘Verduurzamen varkenshouderij door samen leren over stalklimaat’ is met succes afgerond. Het project heeft een jaar lang stalklimaat...

Lees verder

Wie heeft het Sterkste Erf? Genomineerden voor de verkiezing 2024 zijn bekend

De genomineerden voor de Sterkste Erf Verkiezing 2024 zijn bekendgemaakt. Deze verkiezing richt zich op boeren en boerinnen die niet alleen uitblinken...

Lees verder

Meer nieuws

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden