Joan van den Heuvel

KANTOOR
DLV Advies
Oostwijk 5
Postbus 511
5400 AM Uden
info@dlvadvies.nl
0413 33 68 00

Wie is Joan?

Als Productmanager en Projectleider energie ben ik de laatste 10 jaar betrokken geweest bij veel verschillende duurzame energieprojecten. Met de begeleiding en ontwikkeling van duurzame opwek- en opslagsystemen zoals zonnepaneelsystemen, accu’s, mono mestvergisters en energiemanagementsystemen heb ik veel kennis en inzicht ontwikkeld in toepassingsmogelijkheden van energiesystemen op agrarische bedrijven. Het mooie van de energiesector vind ik de steeds weer nieuwe ontwikkelingen en technieken die nieuwe verdienmodellen mogelijk maken voor bedrijven. Ik haal voldoening uit het sparren met ondernemers naar de mogelijkheden en het samen afwegen van keuzes. Als projectleider ben ik resultaat gericht en houd ik graag het einddoel in de gaten. Mijn affiniteit met de agrarische sector en interesse in nieuwe technieken kan ik mooi combineren als projectleider bij DLV Advies.

Buiten het werk bij DLV Advies ben ik in mijn vrije tijd regelmatig te vinden op het voetbalveld of op de racefiets. Daarnaast drink ik op zijn graag een biertje met vrienden.

Erkend adviseur binnen GLB kennisvoucher-regeling 

Joan is erkend agrarisch bedrijfsadviseur voor het volgende aandachtsgebied: 

E4 Verdienvermogen

“Je hebt daarin je werkervaring en aanpak toegelicht. Bij DLV Advies heb je je ontwikkeld tot een volwaardig specialist op het gebied van duurzame energie en duurzame investeringen, en verdienmogelijkheden daarbij.”

Wim Zaalmink - expert voor het aandachtsgebied E4 ‘Verdienvermogen’.

In het nieuws

Meer nieuws