Harm Wientjes nieuwe Algemeen Directeur van DLV Advies

Publicatiedatum: 11 januari 2024

DLV Advies heeft per 1 januari Harm Wientjes verwelkomd als nieuwe Algemeen Directeur. Hij volgt hiermee Paul Bens op, die per 1 juli 2024 zal terugtreden uit de directie. Met 16 jaar ervaring bij DLV Advies brengt Harm niet alleen een schat aan ervaring maar ook een diepgaande kennis van, en betrokkenheid bij, innovatie in de agrarische sector met zich mee.

 

"DLV Advies is een hartstikke mooi bedrijf om trots op te zijn, daar wil ik me voor inzetten om te behouden en waar mogelijk te versterken. We willen goed advies leveren aan onze klanten dat tot waardevol resultaat leidt en een positieve impact heeft in de agrarische sector," verklaarde Harm in reactie op zijn benoeming tot Algemeen Directeur.

Paul Bens, die sinds 2005 Algemeen Directeur is geweest, uitte zijn trots over de benoeming van Wientjes: "Ik ben er trots op dat we iemand uit ons eigen midden hebben gevonden als nieuwe directeur. We sturen dit bedrijf aan als meewerkend voormannen en dat bepaalt mede de cultuur en het DNA van DLV Advies. Onze mensen zijn betrokken, zelfstandig, nemen verantwoordelijkheid en hebben oog voor elkaar. Het is belangrijk dat vast te houden en we zijn ervan overtuigd dat het leiderschap van Harm het bedrijf verder zal laten groeien en bloeien.”

DLV Advies blijft zich inzetten voor het ondersteunen van haar klanten in de agrarische sector, de periferie en de overheden. Dit doen zij met eerlijk, oprecht advies en no-nonsense oplossingen gericht op meer resultaat. Vanaf nu onder het leiderschap van Harm Wientjes, die naast zijn werk bij DLV Advies ook 'met de poten in de klei' staat: “Als vennoot binnen een familiemelkveebedrijf begrijp ik de uitdagingen waar agrarische ondernemers voor staan. Een van die uitdagingen is om met steeds minder ruimte duurzaam voedsel te produceren. Dit kan milieu, klimaat of fysieke ruimte zijn. Dit vraagt doorzettingsvermogen en creatieve oplossingen. Samen met het team van DLV Advies kijken we ernaar uit om deze oplossingen te blijven aandragen.”

Wie heeft het Sterkste Erf? Genomineerden voor de verkiezing 2024 zijn bekend

De genomineerden voor de Sterkste Erf Verkiezing 2024 zijn bekendgemaakt. Deze verkiezing richt zich op boeren en boerinnen die niet alleen uitblinken...

Lees verder

Paul Bens stopt als directeur DLV Advies: ‘Zo’n groot concept had ik niet verwacht’

Per 1 juli treedt Paul Bens terug als directeur bij DLV Advies. Hij is al negentien jaar één van de eigenaren en voor de varkenshouderij...

Lees verder

Meer nieuws

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden