Paul Bens

KANTOOR
DLV Advies
Oostwijk 5
Postbus 511
5400 AM Uden
info@dlvadvies.nl
0413 33 68 00

Wie is Paul?

Advies en resultaat zijn mijn passies. Niks mooier dan mensen die je het vertrouwen geven om hun vragen met je te delen. En wat een kick als uitkomt zoals je het gepland hebt. Al heb ik in 30 jaar vele rollen vervuld, het blijft mooi om met mensen om te gaan en te werken aan hun plannen. Zowel met mijn opdrachtgevers als met mijn collega’s kan ik me daar volledig voor geven. Verder ben ik geïnteresseerd in de economie van de veehouderij in Nederland. Buiten de individuele bedrijven houdt me dat bezig op sectorniveau. Graag ben ik daar actief in het netwerk van (lokale) overheden en bedrijfsleven. 

Ook ben ik betrokken bij veel geschillen op allerhande niveaus. Boer-boer, boer-periferie en boer-overheid. Hoe complexer, hoe liever en voor alles is een oplossing. Zeker niet iets om alleen te doen en ik geniet ervan om mijn kracht ook in te zetten samen met collega’s. Mijn deur staat wagenwijd open en dagelijks komen er klanten en collega’s binnen om te sparren. Dat voedt mij met energie, maar ook met kennis. 
Mijn grootste overwinning en trots? Dat DLV Advies na 12 jaar zelfstandigheid zijn plek in de landbouw wel heeft bewezen. En ik ben nog lang niet klaar hier. 
 

In het nieuws

Meer nieuws