Eric Bouwman

KANTOOR
DLV Advies
Oostwijk 5
Postbus 511
5400 AM Uden
info@dlvadvies.nl
0413 33 68 00

Wie is Eric?

Al van jongs af aan heb ik gevoel en gedachten bij en over de veehouderijsector. Na de HAS ben ik direct in het agrarische werkveld aan de slag gegaan. Sinds enkele jaren werk ik bij DLV Advies als adviseur Mest & Mineralen waarbij ik me met name richt op mest gerelateerde onderwerpen. De uitdaging zit hem met name in net iets extra’s voor een klant te kunnen doen. Creatieve of slimme oplossingen bedenken die voordelen bieden aan de klant. Daarnaast haal ik veel energie uit acquireren, dat vind ik ook leuk om te doen. Het geeft me voldoening als ik een klant kan overtuigen om mij of een collega mee te laten kijken in bijvoorbeeld de mestboekhouding of vergunningstrajecten. Samen gaan we voor een beter resultaat op het bedrijf wat zich uit in financieel voordeel.

Ik durf mezelf te beschrijven als een vasthoudend en integer persoon. Bij mij geldt ‘afspraak is afspraak’, zowel in het werk als privé. In mijn vrije tijd ben ik penningmeester van de volleybalclub en de vereniging voor postduivenhouders. Daarnaast houd en fok ik vleesvee. 

Bij DLV Advies heb ik veel vrijheden en mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen. In gesprek gaan met mijn vaste klanten én nieuwe klanten, daar ligt voor mij de uitdaging. Samen met de snel veranderende wet- en regelgeving zorgt dat voor een leuke afwisseling in mijn werk!

Erkend adviseur binnen GLB kennisvoucher-regeling

Eric is erkend agrarisch bedrijfsadviseur voor de volgende aandachtsgebieden:

A1 Stikstofemissie en hergebruik nutriënten

A4 Circulair gebruik van gewassen, grondstoffen en nieuwe plantaardige eiwitbronnen

A5 Natuur-inclusieve landbouw