Eric Pijnappels

KANTOOR
DLV Advies
Oostwijk 5
Postbus 511
5400 AM Uden
info@dlvadvies.nl
0413 33 68 00

Wie is Eric?

Nieuwe ontwikkelingen in de melkveehouderij concreet vormgeven. Daar ligt mijn uitdaging als projectleider bouw bij DLV Advies.

Ik ben al geruime tijd gespecialiseerd in alles wat met stallenbouw in de rundveehouderij te maken heeft. Voorop staat de advisering en begeleiding van melkveehouders. Dat begint met goed luisteren naar de wensen van de veehouder en zijn wensen concreet vertalen in een praktische, betaalbare en vergunbare oplossing. Voor zowel de stalindeling en stalinrichting, als ook het bouwkundige ontwerp en begeleiding. Ik wil daarbij graag werken vanuit mijn praktische manier van denken. 

Het stalontwerp, met oog voor een maximaal koecomfort, maar ook optimale arbeidsefficiëntie op melkveebedrijven heeft mijn passie. Door een verdere verbreding van mijn werkzaamheden, zoals bij allerlei innovatieve projecten, internationale bouwprojecten, maar ook in de sectoren als paarden- en schapenhouderij haal ik volop voldoening uit mijn werk. Voor mij is het glas altijd halfvol, dus nooit denken in problemen, maar in uitdagingen. Dat geeft energie.

De laatste jaren heb ik me steeds meer gespecialiseerd in het begeleiden van de bouw van innovatieve, emissiearme stallen en de toepassing van mono-mestvergisters op melkveebedrijven. 

Ik woon in Schijndel. In mijn vrije tijd ontspan ik me graag met het maken van muziek op mijn trombone. Ik speel in verschillende muziekgroepen. Het buitengebied beleef ik graag op mijn wielrenfiets. 

Erkend adviseur binnen GLB kennisvoucher-regeling

Eric is erkend agrarisch bedrijfsadviseur voor de volgende aandachtsgebieden:

E1 Persoonlijke ontwikkeling

E4 Verdienvermogen

"Tijdens het gesprek gaf je aan dat je gezinsleden graag betrekt bij je gesprekken, en dat je voortdurend bezig gaat om ondernemers ook alternatieve ontwikkelingsmogelijkheden te laten verkennen, rekening houdend met de toekomstige beleidslijnen. Zelf ben je niet zozeer de specialist maar meer de procesbegeleider en de verbinder.”

Wim Zaalmink – expert voor het aandachtsgebied ‘Verdienvermogen’

In het nieuws

Meer nieuws