Gerben Schrijver

KANTOOR
DLV Advies
Munsterstraat 18a
Postbus 546
7400 AM Deventer
info@dlvadvies.nl
0570 50 15 00

Wie is Gerben?

Inmiddels ben ik ruim 20 jaar in dienst bij DLV Advies in de sector varkens. Ik ben opgegroeid op het platteland en heb het geluk dat ik van mijn interesse mijn werk heb kunnen maken. Vrolijk, respect, open en eerlijk is voor mij belangrijk. Ik ben uitsluitend werkzaam als adviseur in de varkenshouderij.
Mijn passie ligt bij het bespreken van technische en financiële resultaten, zowel individueel als in groepsverband. Opbrengstprijzen, concepten en mestadministratie zijn mij op het lijf geschreven, net zoals het opstellen van een plan van aanpak, route voor de toekomst en verbetering van het rendement. 
Ik vind het mooi om samen met mijn collega’s de klanten vooruit te kunnen helpen en hecht er waarde aan dat overige erfbetreders bij het proces betrokken worden.

Ik word gelukkig van een tevreden, enthousiaste klanten en collega’s maar ga problemen zeker niet uit de weg.

Mijn vrije tijd besteed ik aan onze hobbyboerderij,  ons gezin met 3 kinderen, survival, hardlopen en mountainbiken op de Sallandse heuvelrug en tijd besteden met familie en kameraden.

Erkend adviseur binnen GLB kennisvoucher-regeling

Gerben is erkend agrarisch bedrijfsadviseur voor de volgende aandachtsgebieden:

A1 stikstofemissie en hergebruik nutriënten

A4 circulair gebruik van gewassen, grondstoffen en nieuwe plantaardige eiwitbronnen

E2 Horizontale samenwerking

E4 Verdienvermogen

"Je gaat uitvoerig met varkenshouders rond de tafel en laat daarbij ook alternatieve mogelijkheden de revue passeren. De adviezen die je verstrekt worden uitgewerkt in financiële mogelijkheden en daarmee heb je het verdienvermogen goed voor ogen."

Wim Zaalmink - expert voor het aandachtsgebied Verdienvermogen