Wouter Amersfoort

KANTOOR
DLV Advies
Oostwijk 5
Postbus 511
5400 AM Uden
info@dlvadvies.nl
0413 33 68 00

Wie is Wouter?

Klanten een goed en fijn gevoel laten overhouden bij de inkoop van energie, dat is mijn streven. Na mijn studie ben ik in 2010 in de energiebranche terechtgekomen. In totaal heb ik 8,5 jaar voor een energiemaatschappij gewerkt, voordat ik de overstap maakte naar DLV Advies.

Ik ben gespecialiseerd in klanten begeleiden en adviseren bij de inkoop van hun energie en alle andere zaken die om de hoek komen kijken bij het inkopen van elektriciteit en gas. Ik zorg ervoor dat mijn klanten een goed en fijn gevoel overhouden aan het inkopen van hun energie. Het vraagstuk energie is voor veel klanten iets waar ze niet veel over weten en ook niet over willen weten. Ze willen zich bezighouden met de werkzaamheden die er toe doen. Ik pak het hele inkooptraject voor ze op en ontzorg hen hierin.

Naast mijn werk ben ik een fanatieke sporter. Zo’n 4 à 5 dagen in de week ben ik bezig met fit zijn en blijven. Naast sporten is gezelligheid met vrienden ook iets waar ik zeer naar kan uitkijken. Een terrasje pakken, uiteten of een festival bezoeken staan dan altijd hoog op de to-do list.