Video: Arjan en Margriet Hendriks: van strategische verhuizing tot staloptimalisatie

Publicatiedatum: 30 november 2023

Vanuit hun voormalige gemengde varkens- en melkveehouderij in Heerde dachten Arjan en Margriet Hendriks er al jaren over om zich verder toe te spitsen op de melkveehouderij. Hun voormalige locatie was hier echter niet geschikt voor. Een aantal jaren geleden namen zij de grote stap en verplaatsten zij hun bedrijf Koevar Hendriks naar Friesland. DLV Advies hielp hen daarbij. 

In het Friese plaatsje Koufurderigge zijn Arjan en Margriet dik tevreden over de begeleiding van DLV Advies tijdens het aan- en verkoop traject van Heerde naar Friesland, de financiële haalbaarheidsanalyse en het maken van een bedrijfsplan, de verkoop van de varkensrechten, de aanvraag van subsidies en de projectbegeleiding van de nieuwe potstal. In de video gaat Marc Albers, adviseur Vastgoed bij DLV Advies, in gesprek met de gedreven ondernemers. 


Lees ook het verhaal: Koevar Hendriks gooit het roer om

Lees meer

Vind jouw opvolger óf het bedrijf van je dromen tijdens Boer zoekt Perspectief!

Eén van de belangrijkste momenten in het leven van een ondernemer is de bedrijfsoverdracht. Jarenlang bouw je aan jouw onderneming en neem je de...

Lees verder

'Lastig object, maar uiteindelijk goed verkocht’

Anton Vermeulen en zijn partner Helma Bertens verkochten hun rundveebedrijf aan de Kasteellaan in Loon op Zand: een grote en statige boerderij, in combinatie...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden