Werken als adviseur

Jij wilt toch ook een baan waar je energie van krijgt? Waar je zelf invulling mag geven aan jouw functie en onderdeel bent van een hecht en betrokken team? Korte lijnen, laagdrempelig en ruimte voor persoonlijke groei dát maakt DLV Advies tot een zeer aantrekkelijke werkgever. Maar dat is niet alles! Want ook het feit dat je bij ons écht onafhankelijk advies kunt geven en je fijne collega’s bezorgen je ongetwijfeld elke dag werkplezier.

Kom werken bij DLV Advies als Adviseur ROM

Meer informatie 

De voordelen

Doen waar je goed in bent, waar je een glimlach van op je gezicht krijgt en waarbij je zelf bepaalt hoe jouw werkdag eruit ziet. Klinkt dat niet bijna te mooi om waar te zijn? Bij DLV Advies niet. Wij stellen – naast de klant – de medewerker centraal. Je krijgt alle vrijheid om jouw werk te doen zoals jij dat het liefste wilt. Wij denken in oplossingen. Voor jou en voor de klant. Dat is waarin wij geloven en waar we bij DLV Advies voldoening uithalen.

Aantrekkelijk salaris
Flexibele werktijden
Mogelijkheid tot parttime werken
Thuiswerken is geen probleem
Creëer je eigen functie
Kom kennismaken Meeloopdag DLV Advies

 

Werken als adviseur ROM bij DLV Advies

Agrarische ondernemers bijstaan met raad en daad. Daar gaat jouw hart sneller van kloppen. Aan de keukentafel of op kantoor inventariseer je de wensen van de klant. Je biedt een luisterend oor én geeft adviezen en ondersteuning bij procedures op het gebied van ruimtelijke ordening. Denk daarbij aan het opstellen van bestemmingsplannen en projectbesluiten, waarbij je ook veel contact hebt met gemeentes. En het mooiste? Hoe jouw werkdag eruit ziet bepaal je helemaal zelf. En doordat je kunt rekenen op een fijn team van binnendienstmedewerkers ben je altijd verzekerd van de juiste ondersteuning om jouw werk zo goed mogelijk uit te voeren én de dingen te doen waar jij energie van krijgt.

Vacature adviseur ROM - specialisatie RO

Het adviseren van klanten. Samen met ze sparren, om ze uiteindelijk te voorzien van het meest passende advies. Waarbij je wensen onderzoekt en milieuvergunningen onder de loep neemt. En waarbij je een actieve rol hebt in het meedenken in en aandragen van passende en creatieve oplossingen binnen de verschillende vergunningsvraagstukken. En als je dan uiteindelijk de puzzel hebt gelegd en een tevreden klant achterlaat, geeft jou dat echt een kick. Maar wees gerust, hoewel je zelf invulling geeft aan jouw functie, kun je rekenen op fijne collega’s die je ondersteunen. Waarmee je kunt sparren als je daar behoefte aan hebt en die je werk uit handen nemen. Zo krijg jij de vrijheid om te doen waar je goed in bent.

vacature adviseur ROM - Specialisatie Milieu

Dit is DLV Advies als werkgever

Stabiele, groeiende organisatie
Betrokken, collegiale medewerkers. Je staat er niet alleen voor
Onafhankelijk adviesbureau
Marktleider in advisering aan agrarische ondernemers
Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
Uniek en op maat gemaakt inwerkprogramma voor een fijne start

Wat jouw toekomstige collega's zeggen over werken bij DLV Advies

Femke Klomp-Pullens:
Hier kun je je echt specialiseren in één ding dat je heel goed kan doen,
in plaats van alles een beetje. Daarnaast wordt er hier echt gekeken naar de persoonlijke
vaardigheden en interesses
.”

Lees het volledige interview met Femke 

Erwin van Kessel:

“De lijnen zijn hier kort. Daarnaast hebben we de laatste vijf jaar een
verjongingsslag doorgemaakt. We groeien hard en weten ook jonge professionals aan ons te
binden. Dat komt ook omdat de sfeer onderling heel goed is. Ook worden we in onze rol
ondersteund door een goede binnendienst. Dat is lang niet overal zo.”

Lees het volledige interview met erwin


Thijs Selten: 

"Ik leerde de markt van binnenuit kennen, waarbij ik voornamelijk verantwoordelijk was voor het voorbereiden van taxaties en verkoopgesprekken. Dit hielp me om snel vertrouwd te raken met de markt en de behoeften van klanten te begrijpen."

Lees het volldige interview met Thijs


Edith Finke: 

“Ik werk nu al 25 jaar voor DLV Advies. Dat geeft direct aan hoe boeiend het is om hier te werken”, zo stelt Edith Finke, adviseur mest en mineralen bij DLV Advies. “Ik merk dat ik mijn werk heel leuk vind om te doen en ik kan mezelf nog steeds volop ontwikkelen. Waarom zou je dan switchen naar een ander bedrijf?” 

Lees het volledige interview met Edith

Klaar voor de uitdaging?

Wil jij je eigen functie creeëren en profiteren van de vrijheid om jezelf zowel persoonlijk als professioneel volledig te verder te ontwikkelen? Loop een dag met ons mee, maak kennis met je nieuwe collega's en kijk hoe wij onze werkdag invullen.

Kom kennismaken