Edith Finke

KANTOOR
DLV Advies
Lage Biezenweg 5a
4131 LV Vianen
info@dlvadvies.nl
0348 49 52 52

Wie is Edith?

Met inmiddels 25 jaar ervaring als adviseur rundveehouderij begeleid ik graag ondernemers in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Een boerenbedrijf is veelzijdig net als het werk van een adviseur. Mijn werkzaamheden bestaan uit het ontzorgen van de ondernemer(s) door bijvoorbeeld het maken van een mestboekhouding of het invullen van de gecombineerde opgave. Maar het meest geniet ik om met de ondernemer(s) samen te sparren over de bedrijfsontwikkeling. Voor iedere ondernemer is dat belangrijk en ik vind het fijn om daarin een betrouwbare en onafhankelijke partner te zijn.

Verder begeleid ik graag studiegroepen waarin boeren van boeren leren en waarin iedereen tot zijn recht kan komen. Mijn specialisatie is, vanaf mijn begintijd bij DLV Advies, de biologische melkveehouderij. Ik heb deze sector zien ontwikkelen tot een mooie bedrijfstak. Samen met de ondernemer maken we een omschakelplan en een economische doorkijk om te zien of deze tak van sport tot de mogelijkheden behoort.

In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk buiten te zijn, fietsend of wandelend in de polder of sla ik een balletje op de tennisbaan.

Erkend adviseur binnen GLB kennisvoucher-regeling

Edith is erkend agrarisch bedrijfsadviseur voor de volgende aandachtsgebieden:

A1 stikstofemissie en hergebruik nutriënten

“We zien in jouw aanpak een integrale maar ook een betrokken en praktische aanpak die aansluit bij de ondernemer en zijn bedrijf." 

Koos Verloop – expert Stikstofemissie en hergebruik nutriënten

A2 gezonde bodem, water en teeltsystemen

A5 natuur-inclusieve landbouw

“Je gaf aan ondernemers te begeleiden in hun zoektocht naar toepassingen om meer natuur-inclusief te werken. Je gaf aan dat hier sprake is van een ‘systeemverandering’ en vooral dat je de ondernemer een ander beeld van zijn bedrijf wil laten zien.”

Rosemarie Slobbe – expert voor het aandachtsgebied natuur-inclusieve landbouw

 

In het nieuws

Meer nieuws