Femke Klomp-Pullens

KANTOOR
DLV Advies
Oostwijk 5
Postbus 511
5400 AM Uden
info@dlvadvies.nl
0413 33 68 00

Wie is Femke?

Samen met de ondernemer op zoek naar nieuwe kansen voor leegstaande of vrijkomende agrarische bedrijfsgebouwen. Met elkaar het eerlijke gesprek voeren over de mogelijkheden en onmogelijkheden van een locatie. En uiteindelijk met een mooi plan en het goede verhaal richting de gemeente om samen met de gemeente het plan aan te scherpen, verder uit te werken en uiteindelijk in procedure te brengen. Dat is wat ik als projectleider Ruimtelijke Ordening ambieer. Een hele uitdaging, maar één die ik graag aanga en waar ik in geloof.

Naast het adviseurswerk mag ik op ons kantoor in Uden ook het team binnen het werkveld van Ruimtelijke Ordening en Milieu aanvoeren. In mijn rol als teammanager vind ik het belangrijk om ruimte en verantwoordelijkheid te geven aan het team. Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, verantwoordelijkheid om de kansen te creëren en te durven nemen die men verdient.

Verder ben ik sinds maart 2018 gemeenteraadslid namens het CDA in de gemeente Sint-Michielsgestel. Mijn speerpunten daarbij zijn leefbare kleine kernen en een vitaal buitengebied. Door ook aan deze kant van de tafel te zitten hoop ik mijn collega raadsleden mee te geven wat de daadwerkelijke impact van onze besluiten is en ook mijzelf te ontwikkelen naar een betere projectleider met een goed politiek gevoel.

Erkend adviseur binnen GLB kennisvoucher-regeling

Femke is erkend agrarisch bedrijfsadviseur voor het volgende aandachtsgebied: 

E1 Persoonlijke ontwikkeling

“De casus gaat over een maatschap tussen twee zussen en een broer waarbij de samenwerking niet goed gaat. In eerste instantie ga jij met alle betrokkenen in gesprek met als doel de verhoudingen te verbeteren, zodat er weer onderling gesproken wordt. Vervolgens ga je vooral met de zussen aan de slag om samen met elk van hen individueel zicht te krijgen op hun toekomstig leven en ondernemerschap. Intussen wordt door financiële specialisten gewerkt aan de ontvlechting van de samenwerking. Het resultaat is dat de zussen en broer uiteindelijk weer met elkaar praten en het lijkt erop dat de persoonlijke verhoudingen in een rustig vaarwater komen.”

Jan Breembroek- expert voor het aandachtsgebied ‘Persoonlijke ontwikkeling’.

E3 Bedrijfsovername

"Je stelt altijd ook de waarom-vraag. En je wilt het verschil maken voor mensen. Je voldoet ruimschoots aan de voorwaarden voor het BAS-register en aan de vereisten voor het aandachtsgebied ‘bedrijfsovername’ en wordt hierin toegelaten."

Jan Breembroek – expert voor het aandachtsgebied E3 ‘Bedrijfsovername’.