Rafke Cleutjens

KANTOOR
DLV Advies
Oostwijk 5
Postbus 511
5400 AM Uden
info@dlvadvies.nl
0413 33 68 00

Wie is Rafke?

Gedreven, enthousiast én een gezonde dosis boerenverstand; eigenschappen die mij kenmerken en die ik graag toepas in mijn rol als Adviseur Financieel Management bij DLV Advies. Bezig zijn met bedrijfseconomische vraagstukken, waaronder het analyseren van resultaten en samen met ondernemers kijken waar kansen liggen, is iets waar ik energie van krijg! Met een frisse blik en praktische achtergrond ga ik graag het gesprek aan met ondernemers om te kijken waar groeimogelijkheden liggen die zowel bij de ondernemer passen als bij het bedrijf.

Ik ben opgegroeid op een gemengd bedrijf met vleesvarkens en akkerbouw in Midden-Limburg en heb door de jaren heen een passie ontwikkeld voor de varkenshouderij. Na het afronden van de opleiding Bedrijfskunde & Agribusiness aan de HAS, in combinatie met werkzaamheden op het bedrijf thuis, was het dan ook overduidelijk dat ik nog meer met deze passie wilde gaan doen! 

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezellige vriendengroep of kun je me vinden op het bedrijf thuis; op kantoor of in de stal. Tevens ben ik actief als bestuurslid bij AJK Midden-Limburg; hier organiseer ik samen met andere bestuursleden excursies en thema-avonden voor jongeren die affiniteit hebben met de agrarische sector. 

Heeft u vraagstukken waarbij ik u verder kan helpen of bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met mij op! 

Erkend adviseur binnen GLB kennisvoucher-regeling 

Rafke is erkend agrarisch bedrijfsadviseur voor het volgende aandachtsgebied: 

E3 Bedrijfsovername