Grote opkomst bijeenkomst #boerenhorenbijbrabant

Publicatiedatum: 11 augustus 2017

Afgelopen dinsdag vond de eerste informatieavond plaats over de aanpassing van de milieuwetgeving in Brabant. De opkomst was groot, met  183 aanmeldingen was het een goed gevulde zaal. 

Kennis delen

Om de geïnteresseerden zo uitgebreid mogelijk te informeren was de avond opgeknipt in drie delen. Na het openingswoord van Melissa van de Kam van Boer & Wet heeft John van den Hombergh van Voergroep Zuid de eisen van het Brabant beleid nader toegelicht.  Paul Bens van DLV Advies heeft de gevolgen op bedrijfsniveau uitgediept. Hierbij ging hij, aan de hand van een voorbeeldcasus, in op de financiële impact hiervan.  Niels Crooijmans van Goorts + Coppens advocaten gaf in zijn presentatie weer welke juridische mogelijkheden er zijn en waar mogelijk knelpunten zitten.

Uit de reacties van de deelnemers kunnen we opmaken dat een informatieavond over het Brabant beleid erg wordt gewaardeerd. Ook merken we dat er behoefte is aan het blijven delen van nieuwe informatie over de ontwikkelingen van het beleid. De samenwerkende partijen Boer & Wet, DLV Advies, Goorts + Coppens advocaten en Voergroep Zuid zullen hier een vervolg aan geven. Want zoals tijdens de informatieavond meermaals benoemd: doe geen overhaaste dingen, maar doe zeker niks ondoordachts!

Kon je er niet bij zijn?

Donderdag 17 augustus a.s. staat er een informatieavond gepland in Oirschot. 
Hiervoor kan je je nog aanmelden via onderstaande knop.

AANMELDEN


 
 

Schadepreventie helpt boeren uit de brand

Ondanks bestaande actieplannen, met als doel het aantal stalbranden en het aantal dieren dat daarbij om het leven komt aanzienlijk te verminderen, worden...

Lees verder

Impact van wateroverlast

In verschillende regio’s heeft de wateroverlast van afgelopen weken grote gevolgen voor mens en dier; ook agrarische ondernemingen kampen met flinke...

Lees verder

Meer nieuws

Onze adviseurs staan
voor u klaar

Paul Bens

Adviseur Financieel Management
0413 33 68 00
Stuur e-mail
Meer over Paul

Marco Hol

Adviseur Financieel Management & Schade Expertise
06 26 51 86 86
Stuur e-mail
Meer over Marco

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?


De nieuwsbrief van DLV Advies wordt een keer per maand verstuurd met de meest interessante en actuele ontwikkelingen in de agrarische sector. Incidenteel kunt u nieuws en informatie ontvangen in een extra nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

* verplichte velden