Marco Hol

Adviseur Financieel Management & Schade Expertise

06 26 51 86 86
m.hol@dlvadvies.nl
Download visitekaartje

KANTOOR
DLV Advies
Oostwijk 5
Postbus 511
5400 AM Uden
info@dlvadvies.nl
0413 33 68 00

Wie is Marco?

Ik ben inmiddels ruim 30 jaar werkzaam in de varkenshouderij als adviseur. Een geweldige uitdaging zit voor mij nog altijd in de relatie met ondernemers en hun omgeving. Ik ben van nature erg geïnteresseerd in de mens achter de ondernemer. Verder ben ik de laatste jaren vooral bezig met schade expertise in de breedste zin van het woord, als mediator, als deskundige, als procesbewaker of als stok achter iemands deur. Daarnaast ben ik actief met studiegroepen die in klein gezelschap het achterste van hun tong durven te laten zien. Welke prestatie wordt geleverd? Waar is verbetering te halen? En vooral: hoe is die verbetering te halen? Het is mooi om daar een bijdrage aan te kunnen leveren. Ook mag ik graag meedenken in de ontwikkeling van de ondernemer, dat kan zijn bij overname, bij het zoeken naar nieuwe uitdagingen, maar ook bij het verbeteren van het ondernemerschap op zich.

Verder ben ik graag sportief, waar ik in de vrije tijd wekelijks mijn wedstrijdje fluit op het voetbalveld en een shuttle sla om mijn hoofd weer eens leeg te maken. Daarnaast kan ik erg genieten van ons gezin, waar de 2 dochters ons erg veel brengen. 

Al met al een geweldige baan als adviseur bij DLV Advies, met veel vrijheid, veel verantwoordelijkheid en veel klantenwerk. Een ideale combinatie om dit mooie vak uit te blijven oefenen. 

Erkend adviseur binnen GLB kennisvoucher-regeling

Marco is erkend agrarisch bedrijfsadviseur voor de volgende aandachtsgebieden:

E1 Persoonlijke ontwikkeling van ondernemer en bedrijf

E2 Horizontale samenwerking

E3 Bedrijfsovername

"Wat mij betreft ben je met vlag en wimpel geslaagd en voldoe je in ruime mate aan de competenties en kwaliteiten om als onafhankelijke adviseur op dit terrein en voor de agrarische sector te kunnen acteren. Vooral jouw expertise aan het begin van het proces van bedrijfsoverdracht, vind ik zeer waardevol. Jij combineert dit met expertise in mediation en verschillende gesprekstechnieken."

Roberto Flören  – expert voor het aandachtsgebied ‘bedrijfsovername’

E4 Verdienvermogen

"De mens staat centraal in je gesprekken, waarbij je de ondernemer procesmatig inzicht laat krijgen in zijn sterke kanten en verbeterpunten en voorkeuren, en daarbij ook duidelijk maakt welke alternatieve richtingen deze ondernemer wel en niet zou kunnen inslaan."

Wim Zaalmink – expert voor het aandachtsgebied 'Verdienvermogen’

 

In het nieuws

Meer nieuws