Arnoud Bink

KANTOOR
DLV Advies
Lage Biezenweg 5a
4131 LV Vianen
info@dlvadvies.nl
0348 49 52 52

Wie is Arnoud?

Mijn loopbaan als adviseur ben ik gelijk begonnen met de melkquotering (1983). Mijn vak als adviseur beweegt met de tijd mee. Ik heb een passie voor de melkveehouderij omdat het een tak is welke mooi in balans is en waarbij de ondernemer samen met de koeien en het land een cirkel vormen waarbij het geheel goed op elkaar moet zijn afgestemd. Sterke koeien met een goede productie en beste gehalten kunnen mij erg bekoren evenals goede opbrengsten van land, mooi vers gras wat goed benut wordt of goed voer netjes onder het plastic.

Ik krijg er energie van als ik samen met een ondernemer (en zijn gezin) de route van zijn bedrijfsvoering op het gebied van mestregels, kringloopwijzer, voeding en ruwvoerteelt in goede banen kan leiden. Mijn doel is dat we elkaar inspireren voor een vlotte bedrijfsvoering met passende arbeid en een tevreden rendement. 

Vader van 1 dochter en 3 zoons waarvan ik erg kan genieten, zeker als ik ze bezig zie in hun sportactiviteiten. Ik mag graag een flink stuk fietsen om mijn hoofd weer een beetje leeg te maken Daarnaast doe ik wat beperkte landbouwactiviteiten waarbij ik er ook even uit ben.