Tom Ploeger

KANTOOR
DLV Advies
Munsterstraat 18a
Postbus 546
7400 AM Deventer
info@dlvadvies.nl
0570 50 15 00

Wie is Tom?

Wat mij kenmerkt is mijn enthousiasme en positiviteit. Hiermee probeer ik de diverse partijen in verschillende projecten mee te nemen.

Sinds september 2016 in dienst bij DLV Advies als Projectaccountmanager. Voor mij de perfecte uitdaging in een erg mooie sector. Als ‘stadse” jongen heb ik altijd veel interesse gehad in de agrarische sector en de rol als Projectaccountmanager past mij dan ook goed. Een brede functie met zowel een inhoudelijke taak als een commerciële rol. Ik probeer diverse partijen in verschillende projecten mee te nemen in het proces om gezamenlijk tot een mooi eindresultaat te komen. Vooral denken in kansen en niet in onmogelijkheden. De afwisseling qua projecten geeft mij veel energie. Mij zelf niet focussen op één onderwerp, maar als een generalist te werk gaan en gezamenlijk het doel behalen in het project.

Verder ben ik in mijn vrije tijd veel te vinden op de sportvelden. Voetbal, bootcamp en zo af en toe met de mountainbike de bossen onveilig maken. De ideale manier om even stoom af te blazen! 
 

In het nieuws

Meer nieuws