Thomas Kruders

KANTOOR
DLV Advies
Munsterstraat 18a
Postbus 546
7400 AM Deventer
info@dlvadvies.nl
0570 50 15 00

Wie is Thomas?

Na mijn opleiding Agrarisch Ondernemerschap aan de HAS in Dronten ben ik eind 2016 begonnen als adviseur in de varkenshouderij bij DLV Advies. Mijn werkzaamheden zijn onder andere het verzorgen van de mestboekhouding en de gecombineerde opgave. Daarnaast ben ik eigenlijk continu bezig om op financieel gebied iets te kunnen bijdragen aan een bedrijf, zowel individueel als binnen studieclubs. Wat zijn de huidige prestaties, waar valt te verbeteren en hoe gaan we dit behalen. Ook vind ik het mooi om bedrijven geld te laten besparen op hun energierekening, door goedkoper in te kopen of door het verbruik te verminderen.

Naast mij werkzaamheden bij DLV Advies ben ik dagelijks thuis actief op het varkensbedrijf. We hebben een bedrijf met speenbiggen en vleesvarkens. Verder ben ik vrij sportief, zo sta ik 3 keer in de week op het voetbalveld en ga ik elk jaar (aprés) skiën met onze vriendengroep.    

Kortom een zeer afwisselende baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en veel klantencontact. Dat spreekt me erg aan.
 

Erkend adviseur binnen GLB kennisvoucher-regeling

Thomas is erkend agrarisch bedrijfsadviseur voor de volgende aandachtsgebieden:

A1 stikstofreductie en hergebruik nutriënten

"Je bent een jonge, kundige bedrijfsadviseur voor de varkenshouderij. Jij beheerst het maken van een integrale analyse van de sterke en minder sterke onderdelen van een bedrijf." 

Oene Oenema – expert stikstofemissie en hergebruik nutriënten

E3 Bedrijfsovername

E4 Verdienvermogen

 

In het nieuws

Meer nieuws