Ap van der Bas

KANTOOR
DLV Advies
Lavendelheide 13
9202 PD Drachten
info@dlvadvies.nl
0512 74 83 40

Wie is Ap?

Klanten zeggen tegen mij; “Als Ap op bezoek is geweest, dan is alles weer geregeld.”

Als adviseur rundvee ben ik werkzaam in Oost-Drenthe en Oost-Groningen. Een groot deel van mijn werkzaamheden bestaat uit het helpen van mijn klanten bij hun mestboekhouding en de daar aan gekoppelde vraagstukken, zoals de KringloopWijzer en Gecombineerde Opgave. De complexiteit van de regelgeving en het feit dat deze zo vaak wijzigt is voor veel veehouders reden om DLV Advies in te schakelen. 

Daarnaast adviseer ik veehouders op gebied van stalinrichting en mestverwerking. De aankoopbegeleiding van producten door middel van een eerlijke en onafhankelijke productvergelijking wordt door veel klanten als waardevol gezien. Bij het doorrekenen van mestverwerkingsapparatuur, zoals mestscheider, mestkrakers, mestvergisters, etc. is het een groot voordeel dat ik naast het technische en financiële deel ook de koppeling kan maken met de bijbehorende regelgeving. 

Het ‘ontzorgen’ van klanten geeft mij veel voldoening. Het is mooi te horen als klanten mij het vertrouwen geven en zeggen; “Als Ap op bezoek is geweest, dan is alles weer geregeld.”

Erkend adviseur binnen GLB kennisvoucher-regeling

Ap is erkend agrarisch bedrijfsadviseur voor de volgende aandachtsgebieden:

A1 stikstofemissie en hergebruik nutriënten

A2 gezonde bodem, water en teeltsystemen

“Je hebt een conceptuele en ook een betrokken en praktische aanpak, die aansluit bij de ondernemer en zijn bedrijf. Dit spreekt ons aan.”

Martin Duijkers – expert voor het aandachtsgebied gezonde bodem-. water- en teeltsystemen

 

In het nieuws

Meer nieuws