Wie is Erwin?

In mijn functie als projectleider is altijd het meest gewenste plaatje van de ondernemer/klant uitgangspunt. Dan volgt de eerste toets aan de kaders van diverse wet- en regelgeving en gaan we op zoek naar de juiste route om het planmatig te realiseren. Dit uiteraard in samenspel met de betrokken partijen en de juiste specialismen. Het is in mijn ogen dan meestal ook onmogelijk om in het huidige web van wet- en regelgeving verschillende klussen in je eentje te klaren, daar is teamwerk voor nodig, waar de klant/ondernemer uiteraard ook teamlid is.

Vanuit mijn leidinggevende rol ga ik samen met collega’s op zoek naar verdere mogelijkheden en kansen om verdere ontwikkelingen op persoonlijk en inhoudelijk vlak mogelijk te maken.

Vanuit privé ben ik (politiek) betrokken in mijn eigen directe leefomgeving, de gemeente Bernheze. Daarnaast ben ik vaak op de sportvelden te vinden, vaak als toeschouwer van de kinderen en soms zelf als voetballer. Met name het sociale aspect van het verenigingsleven geeft mijn veel voldoening.

In het nieuws

Meer nieuws