Herrold Lammertink

KANTOOR
DLV Advies
Munsterstraat 18a
Postbus 546
7400 AM Deventer
info@dlvadvies.nl
0570 50 15 00

Wie is Herrold?

Vanaf 1997 ben ik werkzaam in de agrarische advieswereld. Daarvoor was ik 5 jaar werkzaam als bedrijfsleider op een zoogkoeienhouderij. Vanuit adviseur melkveehouderij ben ik doorgegroeid in leidinggevende functies, altijd in combinatie met advieswerkzaamheden in het veld. Sinds 2005 ben ik naast directeur ook mede-eigenaar van DLV Advies, een onafhankelijk adviesbedrijf voor ondernemers, bedrijven en instanties die actief zijn in de agrarische sector.

Naast mijn werkzaamheden als leidinggevende, ben ik ook werkzaam vanuit het thema Financieel Management bij onze klanten. Het werken aan bedrijfsstrategieën, in de breedste zin van het woord, samen met de ondernemer en zijn of haar gezin, geven mij veel voldoening. Ik werk graag met ondernemers aan creatieve en slimme oplossingen voor alle uitdagingen die op de sector afkomen en ik doe dat vanuit een no-nonsens houding. Dat is in al die jaren onveranderd gebleven. Vooral de combinatie van werkzaamheden zijn voor mij een motivatie om met veel energie dit werk te doen. In mijn vrije tijd, geniet ik van mijn gezin en rij ik veel motor, om vooral te ontspannen en te genieten van de omgevingen waar je dan overal doorheen rijdt. 

Erkend adviseur binnen GLB kennisvoucher-regeling

Herrold is erkend agrarisch bedrijfsadviseur voor de volgende aandachtsgebieden:

E1 Persoonlijke ontwikkeling

“Je bent een echte generalist en een echte teamspeler en werkt altijd samen met anderen – zowel met collega’s als met experts van buiten DLV Advies – aan jouw adviesklussen.”

Jan Breembroek – expert voor het aandachtsgebied ‘persoonlijke ontwikkeling’

E3 Bedrijfsovername 
"Je hebt een ruime ervaring en een aansprekende en effectieve aanpak."

Roberto Flören  – expert voor het aandachtsgebied ‘bedrijfsovername’

E4 Verdienvermogen

"Je bent een ervaren adviseur, die rationeel te werk gaat maar innovatieve ideeën niet uit de weg gaat. Je toekomstvisie helpt om ondernemers goed te laten nadenken over de toekomst."

Wim Zaalmink - expert voor het aandachtsgebied 'verdienvermogen'

In het nieuws

Meer nieuws