Leonie de Jongh - Vernooij

Wie is Leonie?

Een zo positief mogelijke bijdrage leveren aan de uitdagingen waar de agrarische sector nu én in de toekomst voor staat, is mijn drijfveer. Praktijk en theorie verbinden door vanuit mijn eigen praktijkervaring en theoretische kennis mensen op het juiste spoor te brengen. Dat is toch prachtig!

De onafhankelijkheid van DLV Advies gecombineerd met ontzettend veel bevlogenheid en kennis zorgt voor kwalitatieve en efficiënte adviezen. Samen komen wij tot een oplossing voor alle vraagstukken. Dat spreekt mij ook enorm aan in de projecten waar we als DLV Advies een bijdrage aan kunnen leveren.

Als teammanager vind ik het belangrijk dat het team ontzorgd wordt. Laat mij alle randzaken regelen zodat de collega’s met plezier, vertrouwen én met elkaar zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. Werkplezier is hartstikke belangrijk. Met het team in West, maar ook alle andere collega’s binnen DLV Advies, gaat dat zeker lukken!

Thuis hebben mijn man en ik een melkveebedrijf in de mooie Betuwe, waar ook onze kinderen veel plezier aan beleven. Naast bestuurswerk in mijn vrije tijd ben ik ook ‘voetbalmoeder’; supporter van de oudste en begeleider van het team van de jongste. Verder hoort u mij weleens op koeienshows waar ik, als speaker en/of vertaler, probeer de bezoeker mee te krijgen in wat er in de showring gebeurt.