Pierre Schreuder

KANTOOR
DLV Advies
Oostwijk 5
Postbus 511
5400 AM Uden
info@dlvadvies.nl
0413 33 68 00

Wie is Pierre?

Een bevlogen en energiek iemand die ruime ervaring als HR-professional aan resultaat heeft gekoppeld. Deze heb ik opgedaan in diverse sectoren waaronder ook in de agrarische sector. Het is een mooie uitdaging om samen met collega’s DLV Advies te positioneren als een werkgever waar iedereen graag wil (blijven) werken en waar je aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken. Bij DLV Advies kan dat door je eigen functie te creëren. Ik haal veel energie uit mijn werk omdat ik kan bijdragen aan de groei van elke individuele medewerker en daarnaast lever ik een bijdrage aan een prettige werkomgeving bij DLV Advies. Samen met de bijzonder prettige werkcultuur zorgt dit voor ambassadeurschap en trots bij onze medewerkers. Zo groeien we samen verder en kunnen we onze ambities verwezenlijken.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met vrijwilligerswerk. Zo werk ik voor de stichting Second Home Gambia en kook ik wekelijks voor een hulpbehoevend iemand. Sporten is voor mij een belangrijke uitlaatklep waarbij ik het wedstrijdelement gaaf vindt maar waarbij ik ook werk aan mijn vitaliteit in het fitnesscentrum. De overige vrije tijd vul ik in met fietsen, wandelen, fotografie en koken. Mijn interesses liggen onder meer bij andere culturen maar ik ben ook gefascineerd door al het moois wat de natuur te bieden heeft. Dus het maken van mooie reizen en het beleven van avonturen in binnen- en buitenland dragen bij aan mijn persoonlijke ontwikkeling.

Als jij het leuk vindt om bij DLV Advies te werken laat het mij dan weten. We gaan graag met je om tafel om de mogelijkheden te bekijken.