Paul Bens

KANTOOR
DLV Advies
Oostwijk 5
Postbus 511
5400 AM Uden
info@dlvadvies.nl
0413 33 68 00

Wie is Paul?

Na 20 jaar mede-eigenaar en algemeen directeur te zijn geweest, vanaf juli 2024 werkzaam als adviseur Financieel Management bij DLV Advies.

Advies en resultaat zijn mijn passies. Niks mooier dan mensen die je het vertrouwen geven en hun vragen met je delen. En wat een kick als je daadwerkelijk iets voor de opdrachtgever hebt betekend. Na zoveel jaren in deze branche en tak van sport, heb ik wel geleerd dat er bijna altijd een vraag achter de vraag ligt. Ook is de persoonlijke motivatie vaak van groter belang dan enkel de ratio die je kan benoemen. Het blijft mooi om met mensen om te gaan en te werken aan hun ambities en plannen.

Voor mij staat het doel en het belang van de opdrachtgever altijd voorop en daar kan ik me volledig voor geven.

Door mijn interesse in de veehouderij in Nederland kom ik in contact met veel bedrijven en organisaties. Dat geeft een schat aan informatie om te gebruiken in mijn werk. Daarnaast vind ik het mooi om zo breed mogelijke thema’s aan te pakken, waarbij ik de benodigde specialistische expertise vaak binnen DLV Advies, maar ook daarbuiten via mijn netwerk, makkelijk erbij kan betrekken.

Mijn motto is dat voor alles een oplossing is. Als je maar vasthoudt en doorzet, komt je altijd verder in het leven.

Mijn grootste overwinning en trots? De blijvende contacten die ik heb opgebouwd in mijn werk en de waardering die ik daarvoor ontvang. En ik ben nog lang niet klaar met deze mooie rol in dit prachtige bedrijf. 

In het nieuws

Meer nieuws